Un eveniment de înaltă ținută organizat de către Colegiul National al Asistenților Sociali ca parte a unei campanii naționale prin care se urmărește atât punerea în valoare cât și redarea demnității profesiei de asistent social. Reprezintă un moment de sărbătoare pentru comunitatea asistenților sociali din România, de celebrare a profesiei de asistent social, eveniment organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Asistenței Sociale.

În fiecare primăvară, de cinci ani încoace, gazda evenimentului este doamna Andreea Marin, Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială ce reușește să transforme fiecare seară de gală într-o seară de poveste. Pe scena Ateneului Român, sunt aplaudați la scenă deschisă cei mai merituoși asistenți sociali din țară, dar și personalitățile care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social.

Recunoașterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat și contribuția la promovarea imaginii profesiei, stabilesc în fiecare an câștigătorii.

http://gala.cnasr.ro/